Go Back
Τριβελάκι με πέστο ρόκας & σπαράγγια και club sandwich

Τριβελάκι με πέστο ρόκας & σπαράγγια και club sandwich

FoodStory by Βασίλης Καλλιμούκος
Prep Time 20 minutes
Cook Time 15 minutes
Course Main Course
Servings 4 άτομα

Ingredients
  

ΓΙΑ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

  • Ελαιόλαδο
  • 1 πακέτο τριβελάκι
  • 1 ματσάκι πράσινα σπαράγγια
  • 100 γρ. Λουγιάκης πάριζα βραστή
  • Ξύσμα από ½ λεμόνι
  • Ξύσμα από 1 lime
  • 200 γρ. μαλακή μυζήθρα
  • αλάτι
  • Πιπέρι

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΣΤΟ

CLUB SANDWICH - ΓΙΑ 1 ΜΕΡΙΔΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ

  • ½ κούπα μαγιονέζα
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 κ.σ. Ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. χυμό λεμόνι
  • 2-3  φύλλα μαϊντανού
  • αλάτι
  • Πιπέρι

ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ

  • 3 φέτες ψωμί τοστ με προζύμι
  • Βούτυρο (για επάλειψη)
  • 4 φέτες Λουγιάκης γαλοπούλα καπνιστή (στρογγυλή) σε φέτες
  • 1 τομάτα, σε φέτες
  • 2 φέτες τυρί τσένταρ
  • 1 βαζάκι πέστο λιαστής τομάτας
  • 4 φέτες χοιρινής καπνιστής μπριζόλας ΛΟΥΓΙΑΚΗΣ
  • 2 φέτες τυρί ένταμ
  • 2 φέτες Λουγιάκης μπέικον καπνιστό σε φέτες
  • Φύλλα γαλλικής σαλάτας
  • Πατάτες τηγανιτές

Video